HOME SLIDER 2016
Partners Hirschmann Multimedia

PARTNERS VOOR KWALITEIT

 

Kabel Keur

Kabel keur is een initiatief van NLkabel, de vereniging van kabelbedrijven in Nederland. De commissie van deskundigen bepaalt of een product aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Een certificaat van goedkeuring wordt dan uitgegeven. Het keurmerklogo kan vervolgens op producten gevoerd worden.
 

Telenet

Telenet is de grootste leverancier van kabeldiensten in België. Het spitst zich toe op het leveren van breedbandinternet, vaste en mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie, aan gebruikers in Vlaanderen en Brussel via een hybride fiber-coaxnetwerk. Telenet for Business bedient bedrijven met advies in kwalitatief hoogstaande producten (door middel van het Telenet logo) en services die nodig zijn om snel te kunnen anticiperen op nieuwe communicatiemogelijkheden.


Dekra

Door uw wensen en de technologische kennis van Hirschmann Solutions te combineren, wordt er gewerkt aan een maatoplossing. Geen project is hetzelfde. Omdat u wel altijd mag rekenen op maximale kwaliteit van de geleverde dienst of oplossing, werkt Hirschmann Multimedia met richtlijnen en processen die worden ondersteund door de bedrijfscertificeringen ISO 9001:2015 en VCA.
 

map