CYBER SECURITY

 

Uw netwerk is de verbindende factor binnen uw automatisering. Het is belangrijk dat dit netwerk efficiënt haar werk doet en zonder problemen functioneert. Bij Hirschmann Network Solutions maakt cyber security een integraal onderdeel uit van het netwerkontwerp. Bij elke ontwerpbeslissing wordt geanalyseerd of er aanpassingen nodig zijn in het netwerkontwerp om zo de ‘best practice’ security te behalen.

 

BETROUWBAARHEID VAN HET NETWERK WAARBORGEN

Hirschmann Network Solutions adviseert u graag over de beveiliging van het netwerk. Dit geldt niet alleen voor de producten die u gebruikt, maar ook de afspraken die u maakt binnen uw organisatie met betrekking tot beveiliging van het netwerk. Onze specialisten kunnen mogelijke beveiligingsrisico’s van uw netwerk snel blootleggen en een gedegen advies uitbrengen over de inzet van cyber security producten.

 

SECURITY AUDIT

Op basis van een security audit evalueren de specialisten van Hirschmann Network Solutions de beveiliging van uw netwerk. Applicaties, firewalls, protocollen elk aspect van het netwerk wordt nauwkeurig bestudeerd. Voor het opzetten van een wireless netwerk kan indien gewenst een ook simulatie worden uitgevoerd. Na uitvoering van de Security Audit ontvangt u een uitgebreid rapport met daarin de resultaten en een gedegen netwerkadvies. 

 

Hirschmann Network Solutions is merkonafhankelijk en werkt op het gebied van cyber security samen met de volgende partners:

 

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de oplossingen of producten van Hirschmann Network Solutions? Neem contact op. Onze specialisten vertalen graag uw vraagstuk naar een innovatieve en kostenefficiënte oplossing. Bekijk ook de referenties van onze reeds gerealiseerde projecten.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Hirschmann Network Solutions houdt u graag op de hoogte van nieuwe (product)ontwikkelingen voor industriële netwerkoplossingen. Schrijf u vandaag nog in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

EVENTS
NIEUWSBRIEF