IMPLEMENTATIE

De implementatie van de netwerkoplossing bestaat uit verschillende fases, te weten: configuratie, installatie en test & oplevering.

 

Configuratie
In het ontwerp is de configuratie van de apparatuur bepaald. Deze configuratie kan vooraf bij Hirschmann Multimedia uitgevoerd worden, of op locatie na installatie. In een bestaand netwerk kan een vernieuwde configuratie wenselijk zijn. Dit wordt als dienst uitgevoerd.


Installatie
De volledige installatie voor de netwerkoplossing wordt door de monteurs van Hirschmann Network Solutions geïnstalleerd. Het is uiteraard ook mogelijk de materialen zelf te installeren, of dit te laten uitvoeren door de lokale huisinstallateur. Wij zorgen voor de begeleiding om de installaties uit te voeren binnen de netwerkomgeving. Het kan hierbij gaan om de juiste montage van apparatuur en materialen (montage van de bekabeling, netwerkapparatuur, patchpanelen, etc).
 

Test & oplevering
Onderdeel van de inbedrijfsstelling van de daadwerkelijke netwerkoplossing zijn de testfases die plaatsvinden. Door verschillende testen wordt de correcte werking van het netwerk gepresenteerd en gedocumenteerd. Is de implementatie van de totale netwerkoplossing geslaagd, dan kan overgegaan worden tot oplevering. Opleverdocumenten zoals tekeningen en technische omschrijvingen worden overgedragen.

Voor de oplevering van de netwerkoplossing, worden deze (test)fases doorlopen:

  • FAT (Factory Acceptance Test)

  • Installatie / inbedrijfstelling

  • SAT (Site Acceptance Test)

  • SIT (Systeem Integratie Test)

  • Rapportages


CERTIFICERINGEN VOOR MAXIMALE KWALITEIT EN VEILIGHEID

Door uw wensen en de technologische expertise van Hirschmann Network Solutions te combineren, wordt er gewerkt aan een maatwerkoplossing. Geen project is hetzelfde en u mag altijd rekenen op maximale kwaliteit van de geleverde dienst of oplossing. Met de behaalde certificeringen onderstrepen wij dit. Hirschmann Networks Solutions is ISO 9001:2008 en VCA gecertificeerd.

Events