MANAGEMENT EN MONITORING

 

Door gebruik te maken van management en monitoring is uw netwerk in staat om te voldoen aan de veranderende eisen voor industriële netwerken. Met de juiste applicaties heeft u in één oogopslag zicht op:

 

  • Het netwerkverkeer.
  • Het gebruik.
  • De belasting.
  • De prestaties.
  • De beschikbaarheid.
  • De up- en downtime.

 

Zo kunt u voortijdig reageren wanneer er in het netwerk iets dreigt mis te gaan.

 

HiVision - MANAGEMENT EN VISUALISATIE

Hirschmann Networks Solutions heeft een jarenlange samenwerking met Belden en mag zich 'Gold Certified Solution Partner' noemen. Hirschmann Industrial HiVision van Belden is ideaal voor het configureren, monitoren en beheren van industriële netwerken. Met Industrial HiVision kunt u proactief het netwerk monitoren en de samenhang van het netwerk visualiseren. Wanneer er binnen het netwerk iets dreigt mis te gaan wordt een melding gecreëerd, waarmee snel en op eenvoudige wijze het probleem getraceerd kan worden.

 

PRTG Network Monitor - TRENDS EN ANALYSES

Netwerkbeheer krijgt een nieuwe dimensie dankzij PRTG: U bent nog beter in staat het netwerk onder controle te krijgen. Met PRTG van Paessler kunt u trendanalyses uitvoeren en het gehele netwerk monitoren. Klanten van Hirschmann Network Solutions maken dagelijks gebruik van PRTG, zij ontvangen automatische meldingen wanneer er ongewone statistieken binnen het netwerk worden ontdekt.

Vraag een gratis DEMO-ACCOUNT aan.

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de oplossingen of producten van Hirschmann Network Solutions? Neem contact op. Onze specialisten vertalen graag uw vraagstuk naar een innovatieve en kostenefficiënte oplossing. Bekijk ook de referenties van onze reeds gerealiseerde projecten.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Hirschmann Network Solutions houdt u graag op de hoogte van nieuwe (product)ontwikkelingen voor industriële netwerkoplossingen. Schrijf u vandaag nog in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

EVENTS
NIEUWSBRIEF