AFVALWATERZUIVERING

 

Nederland telt in totaal 352 rioolwaterzuiveringinstallaties (RWZI's). Het zuiveren van afvalwater in Nederland gebeurt op een natuurlijke manier. Wanneer het netwerk stil komt te liggen komt de zuivering van afvalwater in gevaar. Een betrouwbaar netwerk met een hoge beschikbaarheid is dan ook essentieel. Hirschmann Network Solutions realiseert kwalitatieve netwerkoplossingen. Van redundante optische IP-netwerken tot draadloze koppelingen voor bezinkbassins.

 

De specialisten van Hirschmann Network Solutions staan klaar om u van begin tot einde te begeleiden en helpen bij de realisatie van een betrouwbaar netwerk. Hirschmann Network Solutions is merkonafhankelijk en maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde partners en duurzame producten

 

CYBER SECURITY

Hirschmann Network Solutions adviseert en realiseert graag een optimale beveiliging van uw netwerk. Onze specialisten leggen mogelijke beveiligingsrisico’s snel bloot en brengen een gedegen advies uit over de inzet van cyber security producten en diensten.

 

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Hirschmann Network Solutions is bekend met de specifieke richtlijnen en certificeringen die gelden binnen de afvalwaterzuivering en beschikt over de volgende certificeringen:

 

  • ISO 9001:2015
  • VCA**

 

Daarnaast zijn de specialisten van Hirschmann Network Solutions individueel opgeleid voor:

 

  • NEN3140 (VOP)
  • Veilig werken langs de weg
  • Veilig klimmen werken op hoogte
  • ISA99
  • VCA

 

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de oplossingen of producten van Hirschmann Network Solutions? Neem contact op. Onze specialisten vertalen graag uw vraagstuk naar een innovatieve en kostenefficiënte oplossing. Bekijk ook de referenties van onze reeds gerealiseerde projecten.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Hirschmann Network Solutions houdt u graag op de hoogte van nieuwe (product)ontwikkelingen voor industriële netwerkoplossingen. Schrijf u vandaag nog in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

EVENTS
NIEUWSBRIEF