INFRA WATER

De centrale bediening van bruggen en sluizen maakt het mogelijk om de verkeersstromen beter te faciliteren, op elkaar af te stemmen en een efficiënte dienstverlening te leveren. Als marktleider in betrouwbare datanetwerken is Hirschmann Network Solutions uw partner. De specialisten van Hirschmann Network Solutions helpen u graag bij het ontwerpen en implementeren van een netwerkoplossing met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid, die bijdraagt aan een hogere veiligheid, optimalisatie van het (scheepvaart)verkeer.

 

CYBER SECURITY

Hirschmann Network Solutions adviseert en realiseert graag een optimale beveiliging van uw netwerk. Onze specialisten leggen mogelijke beveiligingsrisico’s snel bloot en brengen een gedegen advies uit over de inzet van cyber security producten en diensten.

 

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Hirschmann Network Solutions is bekend met de specifieke richtlijnen en certificeringen die gelden binnen de procesindustrie en beschikt over de volgende certificeringen:

 

  • ISO 9001:2015
  • VCA**

 

Daarnaast zijn de specialisten van Hirschmann Network Solutions individueel opgeleid voor:

 

  • NEN3140 (VOP)
  • Veilig werken langs de weg
  • ISA99
  • VCA

 

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de oplossingen of producten van Hirschmann Network Solutions? Neem contact op. Onze specialisten vertalen graag uw vraagstuk naar een innovatieve en kostenefficiënte oplossing. Bekijk ook de referenties van onze reeds gerealiseerde projecten.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Hirschmann Network Solutions houdt u graag op de hoogte van nieuwe (product)ontwikkelingen voor industriële netwerkoplossingen. Schrijf u vandaag nog in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

EVENTS
NIEUWSBRIEF