INFRA WEG

De besturing en coördinatie van de infrastructuur in Nederland loopt via verschillende netwerken. Hirschmann Network Solutions kan u helpen bij het ontwerp en de realisatie van een toekomstbestendig netwerk, met hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

 

Interactieve verkeersregelinstallaties (i)VRI

Met 'Talking Traffic' als aanjager zal de (i)VRI de komende jaren een belangrijk instrument zijn binnen verkeersmanagement. De specialisten van Hirschmann Network Solutions zijn bekend met het opzetten van een netwerkverbinding voor VRI’s en kunnen u van a tot z adviseren over het ontwerp, de implementatie en de beveiliging van een dergelijk netwerk.

 

Tunneltechnische installaties (TTI)

Hirschmann Network Solutions is uw partner voor de bedrijfszekerheid van Tunneltechnische Installatie systemen. De specialisten van Hirschmann Network Solutions zijn bekend met het opzetten van netwerken voor TTI's en kunnen u adviseren en helpen bij het ontwerpen en implementeren van veilig netwerk met hoge beschikbaarheid. Onze specialisten zorgen ervoor dat verschillende diensten op een veilige manier met elkaar communiceren, zonder elkaar te verstoren. 

 

CYBER SECURITY

Hirschmann Network Solutions adviseert en realiseert graag een optimale beveiliging van uw netwerk. Onze specialisten leggen mogelijke beveiligingsrisico’s snel bloot en brengen een gedegen advies uit over de inzet van cyber security producten en diensten.

 

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Hirschmann Network Solutions is bekend met de specifieke richtlijnen en certificeringen die gelden en beschikt over de volgende certificeringen:

 

  • ISO 9001:2015
  • VCA**

 

Daarnaast zijn de specialisten van Hirschmann Network Solutions individueel opgeleid voor:

 

  • NEN3140 (VOP)
  • Veilig werken langs de weg
  • ISA99
  • VCA

 

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de oplossingen of producten van Hirschmann Network Solutions? Neem contact op. Onze specialisten vertalen graag uw vraagstuk naar een innovatieve en kostenefficiënte oplossing. Bekijk ook de referenties van onze reeds gerealiseerde projecten.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Hirschmann Network Solutions houdt u graag op de hoogte van nieuwe (product)ontwikkelingen voor industriële netwerkoplossingen. Schrijf u vandaag nog in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

EVENTS
NIEUWSBRIEF