MET IP-OPLOSSINGEN GECONTROLEERDER EN EFFICIENTER IN VERBINDING

De planning en bewaking van inkomende en uitgaande transporten over weg, spoor en binnenvaart vormen een integraal onderdeel van de dienstverlening van een containerterminal. Om dit proces te ondersteunen adviseert en levert Hirschmann Network Solutions in speciale, krachtige digitale (communicatie)apparatuur. De oplossingen zijn merkonafhankelijk.

 

Een stabiele IP-infrastructuur begint bij het in kaart brengen van de strengths & weaknesses van het huidige netwerk. Onverwachte verrassingen in de latere uitvoering worden voorkomen. De Field Service Engineers van Hirschmann Multimedia kunnen een complete site survey en simulatie uitvoeren, zodat het terrein digitaal in beeld wordt gebracht via een heat map. Door gebruik te maken van reeds aanwezige installaties zoals lichtmasten, kan de nieuwe indeling van antennes en accesspoints efficiënt ingericht worden.

 

Om het transport zo efficiënt mogelijk in te regelen, dient een datanetwerk (WLAN, LAN of glasvezel) voldoen aan maximale beschikbaarheid. Hirschmann Network Solutions heeft tevens voor vele opdrachtgevers het datanetwerk ingesteld ter vermindering van de personeelsbelasting. Dankzij nieuwe hardware konden procesonderdelen gecontroleerd worden op PC, tablet en PDA, waardoor gerichter gekeken kon worden naar de noodzaak tot specifiek onderhoud.