PARTNERS VOOR KWALITEIT

Dekra - ISO

Door uw wensen en de technologische kennis van Hirschmann Providers Solutions te combineren, wordt er gewerkt aan een maatoplossing. Geen project is hetzelfde. Omdat u wel altijd mag rekenen op maximale kwaliteit van de geleverde dienst of oplossing, werkt Hirschmann Multimedia met richtlijnen en processen die worden ondersteund door de bedrijfscertificeringen ISO 9001:2015 en VCA van Dekra

 

FHI - Federatie van technologischebranches

De Federatie van technologiebranches (FHI) is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. De federatie functioneert als netwerk en doet de belangenbehartiging voor de ruim zevenhonderd aangesloten bedrijven.

 

Belden

Hirschmann Networks Solutions heeft een jarenlange samenwerking met Belden en mag zich 'Gold Certified Solution Partner' noemen. Voor industriële IP-netwerkoplossingen, kunnen producten van Belden verkozen worden. Belden is een toonaangevend bedrijf waar een veelheid van sectoren bedient worden en de focus gelegd wordt op kwaliteit en toepasbaarheid. Bekijk hier het productaanbod.

 

ENGIE

ENGIE ontzorgt haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen in Energy Efficiency, Human Comfort en Asset Efficiency voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. ENGIE draagt zo op een duurzame wijze bij aan een zuiniger gebruik van hulpbronnen, een comfortabel, energiezuinig binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties.

 

LANCOM Systems

LANCOM Systems is producent van betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de commerciële en de publieke sector en is specialist in high-security netwerkconnectiviteit (VPN) en draadloze netwerken (Wireless LAN). De producten van LANCOM Systems zijn gebaseerd op de laatste standaarden en voorzien in maximale veiligheid, snelheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

 

PAESSLER

Wanneer u uw netwerk wilt migreren of wanneer u industrial Internet of Things (IIOT) wilt gaan toepassen en meer inzicht in uw netwerk nodig heeft, kan Hirschmann Multimedia u helpen dankzij haar partnership met PAESSLER. In samenwerking met PAESSLER biedt Hirschmann Multimedia analyses van uw netwerk. Zo kunt u voortijdig reageren wanneer er in het netwerk iets dreigt mis te gaan.

 

Checkpoint

Om u beter van dienst te kunnen zijn met cyber security oplossingen, heeft Hirschmann een partnership met Check Point. Check Point is wereldmarkt leider als het gaat om threat prevention en biedt een zeer breed portfolio bestaande uit hoogwaardige (next generation)  firewalls, endpoint security en integraal security management.

 

Huawei

Het portfolio van Huawei kenmerkt zich door veelzijdigheid, innovativiteit en kwaliteit. Hirschmann Multimedia is Authorized Partner van Huawei. Samen met Huawei biedt Hirschmann Mutlimedia klanten een breed scala van efficiënte en innovatieve netwerkoplossingen.

 

Siemens

Vertrouwt u al jarenlang op uw Siemens netwerk en u wilt specialistische kennis inschakelen bij een vervanging of migratie van uw netwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hirschmann Network Solutions treedt op als merkonafhankelijke netwerkspecialist om de meest optimale en kostenefficiënte oplossing te realiseren.