WIRELESS LAN

 

Draadloze netwerken ontwikkelen zich in een hoog tempo. Dit biedt mogelijkheden die eerder alleen nog beschikbaar waren bij bekabelde netwerken. De specialisten van Hirschmann Network Solutions helpen u graag bij het opzetten van een betrouwbaar en stabiel draadloos netwerk. Veiligheid, beschikbaarheid, de juiste capaciteit en dekking staan hierbij voorop.

 

BETROUWBAARHEID EN BESCHIKBAARHEID

De specialisten van Hirschmann Network Solutions staan klaar om u van begin tot einde te helpen bij de realisatie van een toekomstbestendig datanetwerk. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en zijn echte innovators als het gaat om het geven van passende adviezen. Voordat een advies tot stand komt, worden eerst alle technische en organisatorische wensen geïnventariseerd. Hierbij kan ervoor gekozen worden om een site survey te laten uitvoeren. Zo wordt een zeer hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid gerealiseerd. Binnen het netwerk wordt gebruik gemaakt van duurzame netwerkcomponenten die geschikt zijn voor de integratie van nieuwe technologieën.

 

PRODUCTEN

Voor wireless netwerken biedt Hirschmann Network solutions betrouwbare producten en is zij merkonafhankelijk. Door op te treden als onafhankelijke netwerkspecialist kan Hirschmann Network Solutions de meest optimale en kostenefficiënte oplossing voor u realiseren. Hirschmann Networks Solutions is erkend partner voor de volgende merken:

 

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de oplossingen of producten van Hirschmann Network Solutions? Neem contact op. Onze specialisten vertalen graag uw vraagstuk naar een innovatieve en kostenefficiënte oplossing. Bekijk ook de referenties van onze reeds gerealiseerde projecten.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Hirschmann Network Solutions houdt u graag op de hoogte van nieuwe (product)ontwikkelingen voor industriële netwerkoplossingen. Schrijf u vandaag nog in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

EVENTS
NIEUWSBRIEF