INDUSTRIËLE DATANETWERKEN

 

De procesautomatisering binnen uw bedrijf is de ruggengraat voor de aansturing van uw productie. Met de komst van industrie 4.0 ontstaat behoefte voor optimalisering van deze automatiseringsprocessen. Voor de aansturing van bedrijfskritische processen kiest u uiteraard voor specialisten die mee én vooruit denken voor de beste netwerkoplossing. Hirschmann Network Solutions biedt  betrouwbare toekomstvaste netwerkoplossingen met een hoge beschikbaarheid.

 

BETROUWBAARHEID EN BESCHIKBAARHEID

De specialisten van Hirschmann Network Solutions staan klaar om u van begin tot einde te helpen bij de realisatie van een toekomstbestendig datanetwerk. Door in een vroeg stadium rekening te houden met de ontwerpkeuze wordt een zeer hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid gerealiseerd. Binnen het netwerkontwerp wordt gebruik gemaakt van duurzame netwerkcomponenten die geschikt zijn voor de integratie van nieuwe technologieën.

 

 
PRODUCTEN

Voor industriele netwerken biedt Hirschmann Network solutions de volgende producten: 

 

 

Voor het bieden van een efficiënte netwerkoplossing is Hirschmann Network Solutions merkonafhankelijk. Door op te treden als onafhankelijke netwerkspecialist kan Hirschmann Network Solutions de meest optimale en kostenefficiënte oplossing voor u realiseren. Hirschmann Networks Solutions is erkend partner voor de volgende merken:

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de oplossingen of producten van Hirschmann Network Solutions? Neem contact op. Onze specialisten vertalen graag uw vraagstuk naar een innovatieve en kostenefficiënte oplossing. Bekijk ook de referenties van onze reeds gerealiseerde projecten.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Hirschmann Network Solutions houdt u graag op de hoogte van nieuwe (product)ontwikkelingen voor industriële netwerkoplossingen. Schrijf u vandaag nog in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

EVENTS
NIEUWSBRIEF