Partnership Check Point

Om u beter van dienst te kunnen zijn met cyber security oplossingen, heeft Hirschmann Network Solutions een partnership met Check Point.

 

 

 

 

Check Point is de wereldmarktleider als het gaat om threat prevention en next-generation firewalls. De keuze tot dit partnership is ontstaan door de sterke focus die Check Point heeft op de industrie en de daar toegepaste protocollen, zoals SCADA en PLC verkeer. Check Point biedt een zeer breed portfolio bestaande uit hoogwaardige firewalls, endpoint security en integraal security management. Sinds kort is hier ook een robuuste firewall met industriële DIN-rail bouwvorm aan toegevoegd.

 

 

Dankzij de samenwerking met Check Point kan Hirschmann Network Solutions een volwaardige netwerksecurity oplossing bieden. Uw netwerk blijft dezelfde hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid houden zoals u van ons gewend bent, maar nu voegen we daar ook een hoge beveiligingsgraad aan toe.

 

Meer weten over cyber security binnen uw productienetwerk. E-mail voor meer informatie naar networksolutions@hirschmann.nl.

.

 

 

NIEUWS
EVENTS