PRIVACY STATEMENT HIRSCHMANN MULTIMEDIA

Hirschmann Multimedia werkt conform de wettelijke eisen omtrent de omgang met en opslag van persoonlijke gegevens, zoals vastgelegd in de Europese regelgeving General Data Protection Regulation (GDPR) en de Nederlandse afgeleide Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Hirschmann Multimedia B.V., gevestigd aan de Pampuslaan 170 te Weesp.

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Hirschmann Multimedia kan persoonsgegevens over u verwerken doordat u gebruik maakt van de producten/diensten van Hirschmann Multimedia en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Hirschmann Multimedia verstrekt. Hirschmann Multimedia kan hierbij de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Uw geslacht
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw (mobiele) telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

 

De gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database, waarvan enkele beveiligde back-ups worden bewaard. De actuele database bevindt zich op een up-to-date computer achter een firewall, voorzien van up-to-date beveiligingssoftware.

 

WAAROM HEEFT HIRSCHMANN MULTIMEDIA GEGEVENS NODIG

Persoonlijke gegevens worden vastgelegd met als doel om onze zakelijke relaties goed en snel van dienst te kunnen zijn en/of om van hun diensten gebruik te kunnen maken. Hirschmann Multimedia doet dit omdat u onze producten of oplossingen gebruikt, overweegt te gaan gebruiken of uitprobeert, gerelateerde diensten afneemt of overweegt af te nemen of omdat Hirschmann Multimedia vermoedt dat wij bedrijfsmatig iets voor u kunnen betekenen, of omgekeerd, omdat u, bedrijfsmatig iets voor Hirschmann Multimedia kan betekenen.

 

HOE LANG BEWAART HIRSCHMANN MULTIMEDIA GEGEVENS

Hirschmann Multimedia bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

DELEN MET ANDEREN

Hirschmann Multimedia verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij daarvoor een wettelijke verplichting is.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Hirschmann Multimedia worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse van bezoek- en klikgedrag op de website. Hirschmann Multimedia gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

COOKIES

Het kan zijn dat Hirschmann Multimedia via haar website een ‘cookie’ stuurt, een klein tekstbestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Met behulp van een cookie kan onze website u herkennen wanneer u opnieuw onze website bezoekt en kan de site speciaal op u worden ingesteld.

 

GOOGLE ANALYTICS

Hirschmann Multimedia maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de website van Hirschmann Multimedia bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar, en door Google opgeslagen op servers, in de Verenigde Staten.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Hirschmann Multimedia te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hirschmann Multimedia heeft hier geen invloed op.

 

Hirschmann Multimedia heeft Google geen toestemming gegeven om via Hirschmann Multimedia verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hirschmann.nl.

 

Hirschmann Multimedia zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Mocht u een probleem ondervinden met onze omgang van uw persoonsgegevens, dan kunt u hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens door te bellen naar 0900 - 2001 201 of via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

WIJZIGINGEN

 

Dit privacy statement kan door Hirschmann te allen tijde gewijzigd worden, zonder voorafgaande melding. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment dat ze op deze website gepubliceerd zijn.