HOME SLIDER 2016
Enter Title

PARTNERS VOOR KWALITEIT


Dekra  - ISO

Door uw wensen en de technologische kennis van Hirschmann Providers Products te combineren, wordt er gewerkt aan een maatoplossing. Geen project is hetzelfde. Omdat u wel altijd mag rekenen op maximale kwaliteit van de geleverde dienst of oplossing, werkt Hirschmann Multimedia met richtlijnen en processen die worden ondersteund door de bedrijfscertificeringen ISO 9001:2015 en VCA van Dekra.

 

Keurmerk - Kabel Keur

Kabel keur is een initiatief van NLkabel, de vereniging van kabelbedrijven. Onafhankelijke deskundigen testen in een laboratorium of een product aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Een certificaat van goedkeuring wordt uitgegeven. Het keurmerklogo kan vervolgens op producten gevoerd worden. Zo bent u verzekert van de beste kwaliteit voor deze producten.

 

Imagine Communications en GatesAir (voorheen Harris Broadcast)

Meer dan vijf decennia lang is Imagine Communications een wereldleider op het gebied van media-software en video-infrastructuur oplossingen voor overheden en zakelijke klanten, verspreid over 185 landen. Met een heldere visie en inzet voor IP-enabled, op de cloud gebaseerde, software platforms en TV Overal, levert Imagine Communications miljarden communicatiemomenten over de hele wereld.
GatesAir is innovator voor over-the-air radio en televisie broadcasting. De architecten werken martkleidende oplossingen en benutten het draadloze spectrum voor multichannel voor ook bedrijfskritische diensten. GatesAir helpt haar klanten met het beheer van de content over on-air en spelen in op de snel veranderende eisen die gepaard gaan met de overgang van RF naar IP.

 

Quintech

Quintech bedient al 25 jaar wereldwijd markten voor satelliet, wireless telecommunicatie, broadcast en CAI  services en componenent voor providers. Quintech produceert RF matrix switches, RF over fiber, routers, redundancy switches, relay switches, combiners, frequency converters en DC powering producten. Producten voor wireless, L-band, IF-band en broadband frequenties. Quintech heeft zich bewezen als expert voor ontwerp en ontwikkeling van RF signaal management oplossingen, waarbij ook klantspecifieke oplossingen mogelijk zijn.

 

Rover Network Systems

De expertise van Rover Networks Systems ligt bij het controleren van IP-netwerken. De primaire missie van Rover is om de bereikbaarheid van de onderdelen uit de netwerkinfrastructuur te testen.


Ruckus Wireless

WiFi biedt een aantrekkelijke oplossing voor operators die op zoek zijn naar een efficiënte manier om capaciteit en bereik van hun netwerk uit te breiden. De carrier-grade Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless is bij uitstek geschikt om kwalitatief goede WiFi connectiviteit te leveren en biedt grootschalige managementtools om het netwerk centraal te beheren en monitoren.
Hirschmann is Ruckus BiG DOG© partner en heeft Ruckus Wise Guy© gecertificeerde engineers voor ontwerp, implementatie en support.  
 

Rover Instruments

Rover Instruments is een fabrikant van meetapparatuur voor kabel, satelliet, optische en terrestische netwerken. Deze apparatuur zorgt voor betrouwbare inbedrijfstelling, onderhoud, controle en/of automatische monitoring van deze netwerken.


Triax

Triax international is ontstaan uit de samengang van Triax Denemarken en Hirschmann Multimedia GMBH in 2005. De lange, historische, intensieve samenwerking vindt plaats tussen Triax en Hirschmann Multimedia op het gebied van ontwikkeling, productie, sales en marketing van innovatieve, hoogwaardige oplossingen voor ontvangst, distributie en weergave van beeld, geluid en datasignalen. De producten en oplossingen worden toegepast door broadcasters, kabeloperators, lokale netwerken en gebouwgebonden installaties als ook woningen.

 

NIEUWS
EVENTS
Text/HTML

Text/HTML