HOME SLIDER 2016
Enter Title

MULTIMEDIA-SUITE – OPTIMALE DIGITALE DIENSTVERLENING VOOR UW GASTEN

Uw hotelgasten verwachten tijdens verblijf minimaal hetzelfde comfort als thuis: Een stabiele (WiFi) internetverbinding, een uitgebreid zenderpakket en films & series on demand op de Full HD-televisie, laptop of tablet. Digitale dienstverlening is belangrijk bij het verkrijgen van de loyaliteit van hotelgasten. Creëer daarom niet alleen een thuisgevoel, maar een interactieve totaalbeleving die verwachtingen overtreft.

Digitale serviceverlening begint met het creëren van een stabiel IPTV-netwerk. HOSPITALITY TV van Hirschmann Multimedia Solutions biedt realisatie. Het concept stelt, door middel van een gebruikersvriendelijke interface in de stijl van uw hotel, een totaalaanbod van digitale applicaties via het beeldscherm beschikbaar. Een breed internationaal zenderaanbod, video on demand, games en nieuws-, weer- en verkeersinformatie zijn daardoor toegankelijk. Via een koppeling met uw Property Management System (PMS), voegt u gemakkelijk informatie toe omtrent de faciliteiten in uw hotel en de lokale bezienswaardigheden.
Kortom: met HOSPITALITY TV van Hirschmann Multimedia tilt u de servicebeleving naar een hoger niveau.


HOSPITALITY TV – EEN TOEKOMSTVASTE OPLOSSING

Hirschmann Multimedia Solutions biedt in samenwerking met de kabelaar en serviceprovider de componenten om technologieën en protocollen te verbinden. Met HOSPITALITY TV voorziet u elke kamer of openbare ruimte van IPTV en High Speed internet.

 

ALLES VOOR EEN PERFECTE INTERACTIEVE SERVICEVERLENING MET HOSPITALITY TV

Lees over de partnerships, de omzetting van internetprotocollen, de User Interface, de terugverdientijd (TCO) en bekijk de  referenties.

 

Text/HTML

Text/HTML

Text/HTML

Text/HTML