PROJECTPARTNER VOOR SERVICE PROVIDERS 

Hirschmann Provider Products vormt de brug tussen service providers en haar klanten. Deze divisie richt zich specifiek op de professionele communicatienetwerken van providers in Europa. Hirschmann Provider Products is een innovator als het gaat om de ontwikkeling, levering en implementatie van kwaliteitsproducten, systemen en diensten voor communicatienetwerken.

Naast sparringpartner, is Hirschmann Provider Products uw (turn-key) projectpartner. Vooruitstrevende technologische ontwikkelingen worden geïntegreerd in componenten en producten. De innovatieve oplossingen worden speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige communicatienetwerken van providers. Gezamenlijk werken we aan duurzame, betrouwbare, energiezuinige en slimme oplossingen voor communicatienetwerken. Voor infrastructurele coax-, twisted pair, glasvezel- en satellietverbindingen, is Hirschmann Provider Products uw partner.

Technologische oplossingen en toepassingen zijn niet alleen beschikbaar voor de providernetwerken, maar ook voor de netwerkomgevingen van huishoudens en gebouwgebonden installaties. De oplossingen voor communicatienetwerken strekken verder dan tot het signaaloverdrachtpunt in de woning of zakelijke omgeving, want ook voor deze netwerken bieden we slimme, betrouwbare oplossingen en toepassingen.
 

HIRSCHMANN PROVIDER PRODUCTS ZET STAPPEN, ZODAT U VOOROP LOOPT

Hirschmann Provider Products anticipeert continu op de nieuwste technologische ontwikkelingen en implementeert deze in haar producten. Dit resulteert in de meest innovatieve en toekomstvaste professionele producten en oplossingen voor multi service netwerken van providers (MSO). Van ontwikkeling, fabricage, levering, integratie, tot migratie en onderhoud, is Hirschmann Provider Products uw partner.

NIEUWS
EVENTS