Servicegerichte TV, Internet, Telefonie en Domotica oplossingen voor o.a. ziekenhuizen en hotels.

Servicegerichte TV, Internet, Telefonie en Domotica oplossingen voor o.a. ziekenhuizen en hotels.

BIED EEN DIGITALE BELEVING

Maak een verblijf zo aangenaam mogelijk door het aanbieden van een optimale digitale beleving. In room-multimedia draagt direct bij aan een hogere waardering van het verblijf van uw gasten. Overtref de verwachting van uw bezoekers zodat ze uw ambassadeurs worden. Wilt u een multimediabeleving waarmee u meteen het niveau van uw service verhoogt? Hirschmann Multimedia Solutions biedt de oplossing.

 

Digitale meerwaarde
De keuze van een televisie of tablet is belangrijk, maar juist de toegevoegde waarde van slim gekozen digitale functionaliteiten maakt de beleving compleet. Creëer een multimediabeleving waarbij u voor uw gasten het serviceniveau verhoogt door middel van diverse digitale faciliteiten.
       
U kunt verschillende processen efficiënter maken door functionaliteiten aan uw bedrijfssysteem te koppelen. Bied bijvoorbeeld faciliteiten zoals digitaal in- en uitchecken, een taxi reserveren, maaltijdkeuze, of bied toegang tot video on demand, al dan niet gekoppeld aan een betalingssysteem. Alles is eenvoudig te beheren binnen het managementsysteem.
Meer weten? Bekijk deze referenties.

 

 

KIES VOOR HOSPITALITY TV

Achter het aanbieden van een digitale beleving ligt een stabiel en geschikt netwerk ten grondslag. Hirschmann Multimedia Solutions biedt passende netwerkoplossingen of aanpassingen aan uw bestaande netwerk voor Hospitality TV.   

De voordelen van HOSPITALITY TV van Hirschmann Multimedia Solutions:
- Digitale beleving met vele digitale functionaliteiten.
- Weergave in uw eigen huisstijl.
- Gemakkelijk beheersysteem voor het inrichten van HOSPITALITY TV.
- Te koppelen aan uw bedrijfsprocessen (PMS-koppelingen).
- Gepersonaliseerde ontvangst met de gewenste (internationale) zendervoorkeur.
- Integratie van betalingssystemen mogelijk.

 

Een doordacht, toekomstbestendig netwerk met duurzame netwerkcomponenten.
- Provider- en merkonafhankelijk.
- Altijd advies op maat voor een passende oplossing.
- Service en onderhoud.

Hirschmann Multimedia Solutions is een organisatie die werkt op basis van kennis en die altijd een passende oplossing voor netwerken biedt. Lees meer over het aanbieden van een digitale beleving.

 

 

 

Breed internationaal zenderpakket

Voor het veraangenamen van het verblijf van (internationale) gasten is het aanbieden van een uitgebreid internationaal radio- en televisiezenderpakket van absolute meerwaarde. Hirschmann Multimedia Solutions is expert in het realiseren van contentlevering op maat. Met de juiste IPTV netwerkoplossing realiseren we bijvoorbeeld de integratie van een satelliet ontvangststation dat gekoppeld wordt aan het datanetwerk voor optimale ontvangst.

Met HOSPITALITY TV kunt u bijvoorbeeld de gewenste internationale zenders of televisiepakketten per kamer instellen voor uw gasten, inclusief een gepersonaliseerde welkomstpagina.  Eenvoudig in beheer en te koppelen aan uw PMS-systeem (Proces Management Systeem).  
Lees meer over de mogelijkheden van digitale service.

 

 

Passende multimedia-apparatuur

Naast een optimaal (wifi-)netwerk is ook de multimedia-apparatuur belangrijk voor de digitale beleving. Perfecte kwaliteit voor data, beeld en geluid maakt het verschil. Van OLED/4K-televisies tot waterproof en stootvaste tablets en afstandsbedieningen speciaal voor de zorg: Hirschmann Multimedia Solutions is merkonafhankelijk, werkt nauw samen met verschillende aanbieders en zorgt voor de installatie van de multimedia-apparatuur. Daarbij bent u met de datanetwerkoplossing van Hirschmann Multimedia Solutions nooit gebonden aan één merk of type, maar kunt u nu en in de toekomst altijd vrij kiezen voor de gewenste apparatuur. Wij denken graag met u mee in uw plannen voor nu en de toekomst.

 

 

Maak de digitale multimediabeleving compleet met hoogwaardige multimedia-apparatuur.

 

- Televisies
Merkonafhankelijk.
Samen brengen we uw wensen in beeld en we geven een doordacht advies op basis van uw (bestaande of nieuwe) datanetwerk.
Gebruiksvriendelijke interface in uw huisstijl: ontdek de mogelijkheden met HOSPITALITY TV.
Integratie van Apple TV, of Chromecast.
Informeer naar de voordelen van Cloud Controlled TV.
Ook de integratie van domotica behoort tot de mogelijkheden.

 

- Afstandsbedieningen

Luxe designuitvoering speciaal voor hotels.
Goed afneembare uitvoering (hygiënisch).
Zeer intuïtief – gemakkelijk te bedienen.
Met eigen logo.

 

 

- Ophangsystemen
Merkonafhankelijk.
Advies op basis van uw wensen.

 

 

- Tablets

 

Hirschmann Multimedia biedt oplossingen voor mobiele apparaten (voor BYOD & BYOC).
Merkonafhankelijk.
Zelfs waterproof.
Advies op basis van uw wensen.

 

 

- Telefonie
Van integratie van een VoIP-netwerk tot en met de keuze van mobiele of vaste telefoons.
Altijd de best passende oplossing voor (integratie) van een VoIP-netwerk.
Merkonafhankelijk.
Oplossing voor BYOD & BYOC.
Advies op basis van uw wensen.

 

 

TELEFONIE

U wilt uw gasten in de gelegenheid stellen gebruik te maken van een vaste of (eigen) mobiele telefoon of tablet. Uiteraard geldt dit ook voor het personeel. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden voor videovergaderingen in de vergaderruimtes en ongestoorde verbindingsovername van ruimte naar ruimte.

 

Binnen een passende datanetwerkoplossing is Hirschmann Multimedia Solutions uw projectpartner voor de VoIP-verbindingen. Wij bieden u graag de best passende oplossing voor een nieuw VoIP-netwerk of voor uitbreiding van een bestaand netwerk.  Hirschmann Multimedia Solutions biedt een complete netwerkoplossing voor telefonie, rekening houdend met specifieke wensen voor hotels, recreatieparken, ziekenhuizen en zorginstellingen. In samenwerking met de juiste partijen realiseren we nieuwe of vernieuwde telefooncentrales om optimaal bereik en kwaliteit te bieden.

 

Binnen een ziekenhuis gelden specifieke voorschriften voor bijvoorbeeld wifibereik, beveiliging en snelheid. Het inrichten van vaste en mobiele telefonie binnen verschillende sectoren is een specialisme en bij Hirschmann Multimedia Solutions bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met gecertificeerde partners voor de beste oplossingen voor ‘het nieuwe werken’, BYOD/BYOC (Bring Your Own Device of Bring Your Own Content) en dienstverlenende of bedrijfstelefonie.

 

 

MOBIELE TOEPASSINGEN

Bij de inrichting van een datanetwerk houden we rekening met beschikbare innovaties, stabiliteit en continuïteit. Toekomstbestendigheid van uw netwerk betekent dat u klaar bent voor de ontwikkelingen van morgen. Flexibiliteit is het sleutelwoord, want de digitale ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart. En de basis voor het faciliteren van toegang tot mobiele apparaten (BYOD & BYOC) is een optimaal wifinetwerk.

 

OPTIMAAL MOBIEL BEREIK

Uw (hotel)gasten willen altijd en in elke ruimte toegang kunnen hebben tot hun eigen content.  Zo kunnen zij ongehinderd en veilig inloggen op een bedrijfsnetwerk of op hun Netflix- of social media-account. Optimaal mobiel bereik is een must om aan de wensen van gasten  te voldoen. Hirschmann Multimedia Solutions ontwikkelt de gebruiksvriendelijke bediening, zodat uw gasten of cliënten hun eigen mobiele telefoon of tablet – of ze nu Android, iOS of Windows Phone als besturingssysteem gebruiken – aan het televisiescherm kunnen koppelen. Gebruiksgemak staat hierbij centraal. Dit geldt ook voor de intuïtieve bediening via afstandsbediening, telefoon of tablet voor navigatie binnen het digitale aanbod op de televisie.

 

De basis van een goed wifisignaal is een stabiel en veilig datanetwerk. Hirschmann Multimedia Solutions adviseert u om de juiste keuzes te maken voor de verbindingen, geheel afgestemd op uw wensen. Daarbij realiseren wij het datanetwerk, koppelen we de bedrijfssystemen aan het netwerk en creëren we de basis om de digitale beleving voor uw gasten compleet te maken. Daarbij hoort een stabiel (wifi-)netwerk voor de mobiele apparaten die uw gasten  zelf meenemen, of voor het gebruik van de mobiele apparaten die u beschikbaar stelt tijdens een verblijf. Alles om een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden – voor nu en in de toekomst.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Bel naar +31 (0)294 46 25 55, of stuur een e-mail.

EVENTS