Servicegerichte TV, Internet, Telefonie en Domotica oplossingen voor o.a. ziekenhuizen en hotels.

INTERNET & WIFI

Een optimaal datanetwerk is de basis voor tevreden gasten en cliënten. De gemiddelde hotelgast zoekt immers vaak als eerste de wifiverbinding op, en zorgcliënten bekijken de digitale mogelijkheden op de televisie of tablet. Voor optimaal bereik en toegang tot digitale faciliteiten is een goed datanetwerk van essentieel belang.


Netwerkoplossingen voor hotels, ziekenhuizen en zorginstellingen

Bij het inrichten, vernieuwen of uitbreiden van het datanetwerk werken we een goed doordacht plan uit, met als doel een stabiele, toekomstbestendige en kostenefficiënte netwerkoplossing met de juiste parameters.

Hirschmann Multimedia Solutions is provider- en merkonafhankelijk en onze specialisten hebben een jarenlange ervaring met het inrichten van datanetwerken. Met gespecialiseerde meetapparatuur kunnen we de (bestaande, al dan niet draadloze) verbindingen beoordelen. Op basis van de huidige en gewenste situatie geven we een passend advies.


Bekijk de referenties van gerealiseerde netwerkoplossingen.


Specialisten voor netwerken

Productoplossingen
Hirschmann Multimedia is een gerenommeerd specialist als het gaat om netwerkproducten. Als producent ontwikkelt onze afdeling Research & Development vanuit Weesp slimme multimediaproducten voor thuis en voor gebouwen. Ook de hoogwaardige productoplossingen voor serviceproviders om Hybrid Fiber Coax (HFC) en Radio Frequency over Glass (RFoG) netwerken te optimaliseren, worden in Weesp ontwikkeld en getest.

 

Netwerkoplossingen
Hirschmann Multimedia is eveneens specialist in hoogwaardige netwerkoplossingen. We realiseren passende netwerkoplossingen voor hotels, recreatieparken, ziekenhuizen, zorginstellingen en overheden. Hirschmann Network Solution richt zich op de realisatie van netwerkoplossingen voor de procesindustrie, voor waterverwerkingsprocessen en voor infrastructuur voor weg en water (tunnels, bruggen en sluizen).

Hirschmann Multimedia heeft in de afgelopen decennia bewezen continu te werken aan innovatie voor hoogwaardige en passende product- en netwerkoplossingen. Innovatie voor netwerken is onze passie.

 

 

 

 

EVENTS