Servicegerichte TV, Internet, Telefonie en Domotica oplossingen voor o.a. ziekenhuizen en hotels.

MOBIELE TOEPASSINGEN

 

 

Bij de inrichting van een datanetwerk houden we rekening met beschikbare innovaties, stabiliteit en continuïteit. Toekomstbestendigheid van uw netwerk betekent dat u klaar bent voor de ontwikkelingen van morgen. Flexibiliteit is het sleutelwoord, want de digitale ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart. En de basis voor het faciliteren van toegang tot mobiele apparaten (BYOD & BYOC) is een optimaal wifinetwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPTIMAAL MOBIEL BEREIK

Uw (hotel)gasten of cliënten willen altijd en in elke ruimte toegang kunnen hebben tot hun eigen content.  Zo kunnen zij ongehinderd en veilig inloggen op een bedrijfsnetwerk of op hun Netflix- of social media-account. Optimaal mobiel bereik is een must om aan de wensen van (hotel)gasten en cliënten te voldoen. Hirschmann Multimedia Solutions ontwikkelt de gebruiksvriendelijke bediening, zodat uw gasten of cliënten hun eigen mobiele telefoon of tablet – of ze nu Android, iOS of Windows Phone als besturingssysteem gebruiken – aan het televisiescherm kunnen koppelen. Gebruiksgemak staat hierbij centraal. Dit geldt ook voor de intuïtieve bediening via afstandsbediening, telefoon of tablet voor navigatie binnen het digitale aanbod op de televisie.

 

De basis van een goed wifisignaal is een stabiel en veilig datanetwerk. Hirschmann Multimedia Solutions adviseert u om de juiste keuzes te maken voor de verbindingen, geheel afgestemd op uw wensen. Daarbij realiseren wij het datanetwerk, koppelen we de bedrijfssystemen aan het netwerk en creëren we de basis om de digitale beleving voor uw gasten of cliënten compleet te maken. Daarbij hoort een stabiel (wifi-)netwerk voor de mobiele apparaten die uw gasten of cliënten zelf meenemen, of voor het gebruik van de mobiele apparaten die u beschikbaar stelt tijdens een verblijf. Alles om een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden – voor nu en in de toekomst.

 

Bekijk de referentie van het Meander Medisch Centrum.
Informeer vrijblijvend. Bel naar +31 (0)294 46 25 55, of stuur een e-mail.

 

 

 

EVENTS