Servicegerichte TV, Internet, Telefonie en Domotica oplossingen voor o.a. ziekenhuizen en hotels.

TELEFONIE

U wilt uw gasten of cliënten in de gelegenheid stellen gebruik te maken van een vaste of (eigen) mobiele telefoon of tablet. Uiteraard geldt dit ook voor het personeel. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden voor videovergaderingen in de vergaderruimtes en ongestoorde verbindingsovername van ruimte naar ruimte.

 

Binnen een passende datanetwerkoplossing is Hirschmann Multimedia Solutions uw projectpartner voor de VoIP-verbindingen. Wij bieden u graag de best passende oplossing voor een nieuw VoIP-netwerk of voor uitbreiding van een bestaand netwerk.  Hirschmann Multimedia Solutions biedt een complete netwerkoplossing voor telefonie, rekening houdend met specifieke wensen voor hotels, recreatieparken, ziekenhuizen en zorginstellingen. In samenwerking met de juiste partijen realiseren we nieuwe of vernieuwde telefooncentrales om optimaal bereik en kwaliteit te bieden.

 

Binnen een ziekenhuis gelden specifieke voorschriften voor bijvoorbeeld wifibereik, beveiliging en snelheid. Het inrichten van vaste en mobiele telefonie binnen verschillende sectoren is een specialisme en bij Hirschmann Multimedia Solutions bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met gecertificeerde partners voor de beste oplossingen voor ‘het nieuwe werken’, BYOD/BYOC (Bring Your Own Device of Bring Your Own Content) en dienstverlenende of bedrijfstelefonie.

 

Informeer vrijblijvend.
Bel naar +31 (0)294 46 25 55, of stuur een e-mail.

 

 

EVENTS