Servicegerichte TV, Internet, Telefonie en Domotica oplossingen voor o.a. ziekenhuizen en hotels.

TELEVISIE & INFOTAINMENT

Maak een verblijf zo aangenaam mogelijk door het aanbieden van een optimale digitale beleving. In room-multimedia draagt direct bij aan een hogere waardering van het verblijf van uw (hotel)gasten of cliënten. Overtref de verwachting van uw bezoekers zodat ze uw ambassadeurs worden. Wilt u een multimediabeleving waarmee u meteen het niveau van uw service verhoogt? Hirschmann Multimedia Solutions biedt de oplossing.

 

Digitale meerwaarde

De keuze van een televisie of tablet is belangrijk, maar juist de toegevoegde waarde van slim gekozen digitale functionaliteiten maakt de beleving compleet. Creëer een multimediabeleving waarbij u voor uw gasten of cliënten het serviceniveau verhoogt door middel van diverse digitale faciliteiten.
       
U kunt verschillende processen efficiënter maken door functionaliteiten aan uw bedrijfssysteem te koppelen. Bied bijvoorbeeld faciliteiten zoals digitaal in- en uitchecken, een taxi reserveren of maaltijdkeuze. Of bied toegang tot patiënten-tv, al dan niet gekoppeld aan een betalingssysteem. Alles is eenvoudig te beheren binnen het managementsysteem.
Meer weten? Bekijk deze referenties.

 

Kies voor HOSPITALITY TV OF CARE TV
Wie een digitale beleving wil aanbieden, heeft een stabiel en krachtig netwerk nodig. Hirschmann Multimedia Solutions biedt passende netwerkoplossingen of aanpassingen aan uw bestaande netwerk voor HOSPITALITY TV of CARE TV.   
Lees meer over het aanbieden van een digitale beleving.

 

Breed internationaal zenderpakket
Voor het veraangenamen van het verblijf van (internationale) gasten of cliënten heeft een uitgebreid internationaal radio- en televisiezenderpakket absoluut een meerwaarde. Hirschmann Multimedia Solutions is expert in contentlevering op maat. Met de juiste IPTV-netwerkoplossing realiseren we bijvoorbeeld de integratie van een satellietontvangststation dat voor optimale ontvangst gekoppeld wordt aan het datanetwerk.
Met HOSPITALITY TV en CARE TV kunt u de gewenste internationale zenders of televisiepakketten per kamer instellen voor uw gasten of cliënten, inclusief een gepersonaliseerde welkomstpagina. Alles eenvoudig te beheren en te koppelen aan uw PMS-systeem.    
Lees meer over de mogelijkheden van digitale service.

 

 

Passende multimedia-apparatuur

Naast een optimaal (wifi-)netwerk is ook de multimedia-apparatuur belangrijk voor de digitale beleving. Perfecte kwaliteit voor data, beeld en geluid maakt het verschil. Van OLED/4K-televisies tot waterproof en stootvaste tablets en afstandsbedieningen speciaal voor de zorg: Hirschmann Multimedia Solutions is merkonafhankelijk, werkt nauw samen met verschillende aanbieders en zorgt voor de installatie van de multimedia-apparatuur. Daarbij bent u met de datanetwerkoplossing van Hirschmann Multimedia Solutions nooit gebonden aan één merk of type, maar kunt u nu en in de toekomst altijd vrij kiezen voor de gewenste apparatuur. Wij denken graag met u mee in uw plannen voor nu en de toekomst.
Maak de digitale multimediabeleving compleet met hoogwaardige multimedia-apparatuur.

 

- Televisies
Merkonafhankelijk.
Samen brengen we uw wensen in beeld en we geven een doordacht advies op basis van uw (bestaande of nieuwe) datanetwerk.
Gebruiksvriendelijke interface in uw huisstijl: ontdek de mogelijkheden met CARE TV en HOSPITALITY TV.
Integratie van Apple TV, Chromecast.
Informeer naar de voordelen van Cloud Controlled TV.
Ook de integratie van domotica behoort tot de mogelijkheden.

 

- Afstandsbedieningen

Luxe designuitvoering voor hotels.
Specifiek voor ziekenhuizen en zorginstellingen.
Met ingebouwde speaker (voor radio/muziek dichtbij het oor).
Goed afneembare uitvoering (hygiënisch).
Zeer intuïtief – gemakkelijk te bedienen.
Met eigen logo.

 

 

- Ophangsystemen
Merkonafhankelijk.
Advies op basis van uw wensen.

 

- Tablets
Hirschmann Multimedia biedt oplossingen voor mobiele apparaten (voor BYOD & BYOC).
Merkonafhankelijk.
Zelfs waterproof.
Advies op basis van uw wensen.

 

- Telefonie
Van integratie van een VoIP-netwerk tot en met de keuze van mobiele of vaste telefoons.
Altijd de best passende oplossing voor (integratie) van een VoIP-netwerk. (link naar ‘voor telefonie’).
Merkonafhankelijk.
Oplossing voor BYOD & BYOC. (link naar ‘voor telefonie’)
Advies op basis van uw wensen.

 

 

Tevreden hotelgasten en cliënten

Van het inrichten, vernieuwen of uitbreiden van het datanetwerk tot en met de keuze van de multimedia-apparatuur met weergave van digitale faciliteiten: Hirschmann Multimedia Solutions helpt met een goed doordacht plan. Onderdeel hiervan is ook een migratieplan (met veilige noodscenario’s), waarmee u er verzekerd van bent dat uw complete VoIP- en datanetwerk altijd in de lucht blijft.

Bekijk de mogelijkheden voor tevreden gasten en cliënten.
Informeer vrijblijvend. Bel naar +31 (0)294 46 25 55, of stuur een e-mail.

 

 

 

EVENTS